Amstelveen, 11 juni 2020

Tijdelijk veel stapelvoordeel voor Mitsubishi Space Star

Prijsverlaging plus zomervoordeel en gratis accessoires

Amstelveen, 11 juni 2020 – De pas geïntroduceerde, nieuwe Mitsubishi Space Star is tijdelijk leverbaar met ‘stapelvoordeel’ dat kan oplopen tot € 1.500,-. Dit voordeel is opgebouwd uit een prijsverlaging die geldt per 1 juli 2020, extra zomervoordeel én € 250,- gratis accessoires.

Per 1 juli a.s. wijzigen opnieuw de BPM-tarieven voor nieuwe personenauto’s. Het belastingtarief wordt vanaf dat moment berekend op basis van de CO2-uitstoot volgens de nieuwe, realistischere WLTP-meting ter vervanging van de oude NEDC-meting. Deze wijziging pakt goed uit voor de Mitsubishi Space Star. Afhankelijk van de uitvoering geldt een prijsdaling tot € 1.000,-.

Om de Space Star nóg aantrekkelijker te maken, is het pas geïntroduceerde, grondig vernieuwde model tijdelijk leverbaar met stapelvoordeel. Bovenop de prijsverlaging profiteer je ook van extra zomervoordeel. Zo is de rijk uitgeruste Mitsubishi Space Star 1.2 Active nu leverbaar voor de scherpe rijklaarprijs van € 14.740,-. Als klap op de vuurpijl krijg je daarbovenop ook nog € 250,- aan gratis accessoires naar keuze.

De Space Star 1.2 Active is niet alleen standaard uitgerust met airco, lichtmetalen wielen, cruise control, led-achterlichten, privacy glass, verwarmbare buitenspiegels en een licht- en regensensor. Dat geldt ook voor het SDA-multimediasysteem met 7-inch touchscreen, Apple CarPlay, DAB+ digitale radio, usb-aansluiting en Bluetooth-carkit met stuurwielbediening.

Met de accessoirecheque ter waarde van € 250,- kan de uitrusting nog verder worden uitgebreid, bijvoorbeeld met een middenarmsteun inclusief bekerhouder, kofferruimtebescherming, dakdragers of iets anders uit het uitgebreide accessoire-aanbod van Mitsubishi Motors. Welke keuze ook gemaakt wordt, voor elke originele accessoire geldt een fabrieksgarantie van vijf jaar, net als bij alle auto’s van Mitsubishi Motors.

Het stapelvoordeel voor de Mitsubishi Space Star is geldig bij aankoop in de actieperiode tot 30 juni 2020 en bij registratie op uiterlijk 31 juli 2020.