Amstelveen, 30 november 2023

TeamNL Shorttrack neemt eerste Mitsubishi’s in ontvangst

Mitsubishi Motors tot en met 2026 ‘official mobility partner’ van de KNSB

Mitsubishi Motors heeft de eerste modellen overhandigd aan TeamNL Shorttrack. Bij Mitsubishi-dealer Jubbega in Meppel kregen de shorttrackers Itzhak de Laat, Sven Roes, Friso Emons en Kay Huisman de sleutels van een nieuwe Mitsubishi ASX, Space Star of COLT overhandigd, als onderdeel van een sponsorovereenkomst met de KNSB.

Mitsubishi Motors is de komende drie jaar nadrukkelijk betrokken bij de schaatssport als ‘official mobility partner’ van de Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond (KNSB). Als onderdeel hiervan zijn de eerste vier auto’s overhandigd aan TeamNL Shorttrack. De komende tijd worden meer modellen overhandigd aan sporters van TeamNL Shorttrack. Ook verschillende medewerkers van het KNSB Bondsbureau zullen gefaseerd overstappen op een model van Mitsubishi Motors. De samenwerking tussen Mitsubishi Motors en de KNSB is ook op de auto’s zichtbaar gemaakt met speciale bestickering.

Drive your ambition

De pay-off ‘Drive your ambition’ van Mitsubishi Motors past goed bij de Nederlandse shorttrackers die de laatste jaren meerdere internationale medailles wisten te winnen. Ondanks alle ereplaatsen op EK’s, WK’s, World Cups en de Olympische Spelen, blijft TeamNL Shorttrack onverminderd ambitieus en nieuwe doelen stellen.

De overeenkomst met Mitsubishi Motors loopt tot en met 2026, het jaar waarin de shorttrack-equipe van bondscoach Niels Kerstholt opnieuw medailles wil pakken tijdens de Winterspelen van Milaan 2026. Maar vooralsnog is de focus vooral gericht op de komende WK’s, van 15 tot en met 17 maart 2024 in het Ahoy Rotterdam. Ook hier zal Mitsubishi Motors zich presenteren als mobiliteitspartner van TeamNL Shorttrack.

Mitsubishi’s zeer welkom

Op weg naar het WK, maar vooral op (de) weg naar en van de dagelijkse trainingen, zijn de Mitsubishi’s zeer welkom. Rijders mogen zelf een van de modellen van Mitsubishi kiezen, zoals de Space Star, de ASX, de Eclipse Cross PHEV of de nieuwe COLT die onlangs is gelanceerd.

Jeroen Kraaij, commercieel directeur van de KNSB, is blij met de nieuwe samenwerking: “De ambities van TeamNL Shorttrack en Mitsubishi Motors passen goed bij elkaar en het vinden van een mobiliteitspartner stond hoog op onze prioriteitenlijst. Het maximaal faciliteren van TeamNL Shorttrack ligt daaraan ten grondslag. Samen met de steun van onze partners stellen we alles in het werk om TeamNL te ontzorgen en te faciliteren. Met Mitsubishi Motors als Mobiliteitspartner is dit plaatje nu compleet.”

Mitsubishi Motors zal de komende jaren bovendien zichtbaar zijn bij nationale shorttrackevenementen. Ook zullen er verschillende online uitingen van Mitsubishi Motors te zien zijn op Schaatsen.nl en op het Instagram-account van TeamNL Shorttrack. Daarnaast zullen er updates komen op het Nederlandse Youtube-kanaal van Mitsubishi Motors.