Amstelveen, 29 juni 2011

Succesvolle start voor Haagse Mitsubishi dealer

Met een succesvolle openingsshow heeft De Wit Automotive in Den Haag het verworven dealerschap van Mitsubishi gevierd. Drie dagen lang konden bekende en nieuwe klanten kennismaken met deze nieuwe Mitsubishi-vertegenwoordiger voor de Hofstad.

De Wit Automotive heeft al jarenlang een goede naam als allround dienstverlener voor automobilisten. Want naast merkdealer is De Wit Automotive ook aanbieder van diverse universele services. Het Mitsubishi-dealerschap past wat dat aangaat perfect in het totale pakket, vindt directeur-eigenaar Hans Maarten Kosman. “We zijn al dealer van twee andere Japanse merken en wilden graag uitbreiding van onze portfolio. Mitsubishi heeft een scherpe prijsstelling en een eigen koperspubliek. Het is een prima aanvulling op het uitgebreide dienstenpakket dat we bieden. Want naast de drie dealerschappen hebben we ook een eigen autoschadeherstelbedrijf en een autoverhuurafdeling. Daarnaast zijn we aangesloten bij GlasGarage en QRS, een formule voor merkonafhankelijk auto-onderhoud.”

Vertrouwen gegund
De Wit Automotive startte op 1 juni als Mitsubishi-dealer, met een feestelijke show werd dit samen met bestaande en nieuwe klanten gevierd. “Mitsubishi-rijders uit de hele regio waren persoonlijk uitgenodigd om kennis te komen maken met hun nieuwe aanspreekpunt voor de regio Den Haag. Daarnaast hebben we via 22.000 huis-aan-huis kranten de start kenbaar gemaakt”, vertelt Kosman. “We hebben een hoop geïnteresseerden mogen ontvangen. Zij werden getrakteerd op een fleurige attentie. Een aantal van hen heeft ons het vertrouwen al gegund en tijdens de openingsshow een nieuwe Mitsubishi aangeschaft. Dat geeft ons een goed gevoel voor de toekomst.” De serviceafdeling van De Wit Automotive is ook al voorbereid op de komst van het nieuwe merk: de monteurs volgden een cursus waarbij zij uitleg kregen over specifieke Mitsubishi-techniek.

Erkend Duurzaam
Met de keuze voor De Wit Automotive kiezen de Haagse Mitsubishi-rijders ook voor een dealer die bewust ‘groen’ onderneemt. Het bedrijf is namelijk Erkend Duurzaam, een kwalificatie voor Bovag-leden die werken met oog voor het milieu. Kosman: “Sinds september zijn we officieel een Erkend Duurzaam dealerbedrijf. Dit houdt onder meer in dat we ons afval goed scheiden, ervoor zorgen dat er zo min mogelijk schadelijke stoffen in het milieu terecht komen en dat we zorg voor een beter milieu centraal stellen. Nu we de volledig elektrische en emissieloze Mitsubishi i-MiEV en de andere schone ClearTec-modellen in de showroom hebben staan kunnen we ook vóór de schermen laten zien dat duurzaam ondernemen ons aan het hart gaat en dat we klaar zijn voor de toekomst. Ik weet zeker dat Mitsubishi-rijders zich bij ons op hun gemak zullen voelen en dat we voor hen al gauw dé dealer zijn.”

De Wit Automotive is gevestigd aan de Laan van Waalhaven 365 te Den Haag, in de wijk Ypenburg.

www.mitsubishi-motors.nl