Amstelveen, 4 april 2017

Rugby Nederland powered by Mitsubishi Motors

Mitsubishi en Rugby Nederland bundelen krachten

Mitsubishi Motors en Rugby Nederland slaan de handen ineen. Deze verbintenis volgt op samenwerkingen met nationale rugbyteams in onder andere Engeland en Japan. In die landen is de rugbysport al zeer populair en ook in Nederland groeit de belangstelling hard. Mitsubishi Motors ondersteunt deze veelbelovende ontwikkeling van harte.

De ‘scrummage’ tussen Mitsubishi en Rugby Nederland voelt goed voor beide partijen omdat ze dezelfde normen en waarden hanteren, zoals avontuur, respect, vakmanschap, bekwaamheid, betrouwbaarheid en discipline.

Ladies 7s
De samenwerking start op een belangrijk moment voor de Nederlandse rugbysport. Het nationale Ladies 7s team maakt namelijk kans op deelname aan de Olympische Spelen van 2020 in Japan, het thuisland van Mitsubishi.

Rugby Nederland Ladies 7s speelt vanaf heden de wedstrijden met het Mitsubishi Motors logo op het shirt. Daarnaast heeft het team de beschikking over een Mitsubishi Outlander, uiteraard een zevenzitter.

Tokyo2020
‘Fantastisch dat Mitsubishi Motors officieel partner van Rugby Nederland is’, zegt Andrew Meredith, algemeen directeur van Rugby Nederland en rugbyspeler in hart en nieren. ‘Mitsubishi Motors is een sterk, innovatief en gedisciplineerd merk, eigenschappen die ook terugkomen in de rugbysport.’

Jacqueline Koopman, PR Manager,Mitsubishi Motors Sales Nederland: ‘Hoe mooi zou het zijn als Rugby Nederland Ladies 7s erin slaagt om de Olympische Spelen in Tokyo te bereiken? We zijn bijzonder trots dat we Rugby Nederland en in het bijzonder Ladies 7s ondersteunen.’