Amstelveen, 12 december 2017

Nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross in de showroom

Krachtig design, sterke motor en geavanceerde veiligheidssystemen

De nieuwe Eclipse Cross is gearriveerd bij de Nederlandse Mitsubishi-dealers. Het betreft een compleet nieuwe, karaktervolle SUV die wordt gekenmerkt door een dynamische uitstraling, krachtige turbomotor en rijke veiligheidsuitrusting.

De Mitsubishi Eclipse Cross heeft een krachtige 1.5 DI-T benzinemotor met een vermogen en koppel van 120 kW (163 pk) en 250 Nm. Daarmee staat de SUV niet alleen garant voor aansprekende prestaties, maar is hij ook geschikt voor aanhangers van maar liefst 1.600 kilogram. Ideaal om een caravan te trekken, vooral in combinatie met vierwielaandrijving.

Veilig
Talrijke geavanceerde veiligheidssystemen zorgen daarbij voor een comfortabele en zorgeloze rit. Denk aan Lane Departure Warning en Forward Collision Mitigation. Ook zeven airbags, automatisch grootlicht, cruisecontrol en een achteruitrijcamera behoren tot de standaarduitrusting. Als beloning voor de vele inspanningen op het gebied van veiligheid ontving de Eclipse Cross de maximale score van vijf sterren bij de Euro NCAP-crashtest.

Prijzen
De prijzen van de Mitsubishi Eclipse Cross beginnen bij 28.990 euro en lopen op tot 43.990 euro voor de meest luxe uitvoering met vierwielaandrijving. Daarmee zijn alle versies van de Eclipse Cross zeer gunstige geprijsd gezien de royale standaarduitrusting, het veiligheidsniveau, de prestaties en de vele slimme details.