Amstelveen, 14 februari 2020

Nederlander wint European Technician Contest 2020

Erwin Wolting is beste Mitsubishi-monteur van Europa!

Erwin Wolting is de beste Mitsubishi-monteur van Europa. De Nederlandse technicus van Mitsubishi-dealer Auto Palace Emmen eindigde als winnaar bij de European Technician Contest 2020.

De Technician Contest is een event van Mitsubishi Motors Europe waarbij de winnaars van de nationale competities met elkaar de strijd aangaan. Dit jaar streden achttien deelnemers om de overwinning in de Europese finale, die op 12 februari 2020 bij het Europese Training Centrum van Mitsubishi Motors in Nieuwegein werd gehouden.

Tijdens de zenuwslopende en intensieve finale vol praktijkopdrachten presteerde Wolting het beste op alle onderdelen. De Nederlander kwam als winnaar uit de bus en is nu officieel de beste Mitsubishi-monteur van Europa! De jury benoemde zijn enorme vak- en productkennis en doelgerichte werkwijze als ‘opmerkelijk’. Met zijn overwinning is Wolting verzekerd van deelname aan de prestigieuze Global Service Skills Contest, de wereldfinale die in Japan plaatsvindt.

Hoog kennisniveau

Bij Mitsubishi Motors staat een goede servicekwaliteit hoog in het vaandel. Het merk hecht veel waarde aan de kennis en deskundigheid van technici en investeert daarom in educatie en bijscholing. Ook worden werknemers gestimuleerd en beloond om het kennisniveau op peil te houden. De Mitsubishi Technician Contest is daarvan een goed voorbeeld. Nederlandse Mitsubishi-monteurs hebben in het verleden vaker uitstekend gepresteerd in de Europese finale, met een tweede plaats in 2006 en een eerste plaats in 2004 en 2017.

Fotobijschrift: Vlnr: Eric Wepierre, Preseident & CEO Mitsubishi Motors Europe, Erwin Wolting, winnaar European Technician Contest 2020 en Rolf Thuis, General Manager Service Engineering, Training Academy & Customer Experience bij Mitsubishi Motors Europe.