Amstelveen, 15 mei 2013

Mitsubishi Voordeel Drive-in weken

Aantrekkelijke acties voor diverse modellen

Tijdens de Mitsubishi Voordeel Drive-in weken* die deze maand van start gaan, profiteert de klant van diverse aantrekkelijke aanbiedingen. Voor de nieuwe Mitsubishi Space Star geldt een gunstige 50/50-deal. Daarnaast biedt de Mitsubishi-dealer een gratis navigatiesysteem op voorraadmodellen van de ASX en Lancer. Hetzelfde geldt voor voorraadmodellen van de Outlander Intense en Intense Plus, die bovendien worden geleverd met een gratis trekhaak.

50/50-deal Space Star

Wie tijdens de actieperiode de nieuwe Space Star bestelt, betaalt nu de helft en de andere helft over twaalf maanden, tegen 0% rente. Met deze gunstige financiering maakt de Space Star zijn imago van ‘veel auto voor een scherpe prijs’ nog eens extra waar. De veelzijdige en zeer complete Space Star blinkt uit door een laag brandstofverbruik van 4,0 liter per 100 km (gecombineerd verbruik 1.0-liter 5MT-model met AS&G).

Gratis navigatiesysteem ASX en Lancer

Kopers van een ASX of Lancer uit voorraad profiteren tijdelijk van een gratis navigatiesysteem ter waarde van € 1.110,- (Lancer) of € 1.495,- (ASX). De Mitsubishi Lancer staat al jaren bekend als een sportief gelijnde middenklasser met een zeer rijke standaarduitrusting. Dit laatste geldt ook voor de ASX, de middelgrote crossover van Mitsubishi. Het gratis navigatiesysteem tijdens de Mitsubishi Voordeel Drive-in weken maakt hun uitrusting compleet.

Outlander 2.0 Intense en 2.0 Intense+ met gratis trekhaak en navigatie

Voor de uit voorraad leverbare Outlander 2.0 Intense en 2.0 Intense+ met benzinemotor geldt tijdens de actieperiode een pakketaanbieding. Kopers van deze populaire crossover ontvangen de auto met een gratis navigatiesysteem en trekhaak ter waarde van € 2.295,- Beide modellen zijn uitgevoerd met vele voorzieningen voor optimaal rijcomfort en maximale veiligheid. Brake Assist, ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling) en Active Stability en Traction Control zijn standaard, net als front-, zij- en gordijnairbags en een knie-airbag voor de bestuurder. De Outlander Intense+ beschikt bovendien over 7 zitplaatsen (de Intense 5), 18-inch lichtmetalen velgen (de Intense 16-inch) en een Rockford Fosgate™ premium audiosysteem met touchscreen en 9 speakers.

*De Mitsubishi Voordeel Drive-in weken loopt tot 27 juni 2013. De aanbiedingen gelden niet in combinatie met andere acties en zolang de voorraad strekt.

Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V., Tamara Oostveen, PR & CRM Officer
Bovenkerkerweg 6-8, 1185 XE Amstelveen. E-mail: oostveen@mmsn.nl
Telefoon: 020-4056845, www.mitsubishi-motors.nl