Amstelveen, 13 oktober 2014

Mitsubishi Space Star voor ZiNkraamzorg

kraamzorgorganisatie schaft 38 exemplaren aan

De Mitsubishi Space Star is het nieuwe vervoermiddel van de kraamverzorgsters van ZiNkraamzorg. Deze in vrijwel heel Nederland werkzame kraamzorgorganisatie koos voor de Mitsubishi Space Star omdat deze aan al haar eisen voldoet: ruim vanbinnen, compleet uitgerust en met een aanschafprijs van onder de € 10.000, -. Onlangs nam ZiNkraamzorg de eerste 19 van de in totaal 38 exemplaren in ontvangst bij Mitsubishi dealer Norbert Driessen in Woerden.

De Mitsubishi Space Star won het van de concurrenten die ZiNkraamzorg ook op het oog had als nieuw vervoermiddel voor haar kraamverzorgsters. ‘We hebben alle auto’s op één dag uitgebreid getest en de Mitsubishi Space Star kwam daarbij als winnaar uit de bus’, vertelt Bianca Visser van de directie. ‘Hij is de ruimste, degelijk en voor zijn prijsklasse goed uitgerust. Bovendien ligt hij het lekkerst op de weg. De Space Star is daarnaast een vijfdeursauto. Dat was een van onze eisen. Veel van onze kraamverzorgsters zijn zelf ook moeder en brengen voordat ze aan het werk gaan hun kinderen naar school.’

Zakelijk aantrekkelijk
Mitsubishi dealer Norbert Driessen in Woerden, legt uit waarom de Space Star zo geliefd is binnen het zakelijke segment: ‘De Spacestar is een hele complete, ruime en betrouwbare auto. Daarnaast is de Space Star heel zuinig met een verbruik van 1 op 25. Dit samen met een vanafprijs van € 8.890,- en een aantrekkelijke leaseprijs maken deze auto erg geschikt voor de zakelijke markt.