Amstelveen, 4 juli 2016

Mitsubishi ‘Plug-in Sessions’ met Maan, Sharon Kovacs en Typhoon

Mitsubishi Motors wederom trotse partner North Sea Jazz

Mitsubishi Motors presenteert zich voor het derde jaar als trotse partner van het North Sea Jazz Festival. Het grootste indoor jazzfestival ter wereld vindt plaats van 8 tot en met 10 juli in Rotterdam. Mitsubishi Motors verzorgt het artiestenvervoer en is op het festival zelf aanwezig met muzikale Plug-in Sessions op het Central Square van Ahoy.

Tijdens het festival vinden dagelijks op het Central Square van het North Sea Jazz-festivalterrein de zogenoemde Mitsubishi Plug-in Sessions plaats. Artiesten pluggen hun instrumenten in een Mitsubishi Outlander PHEV en verzorgen ter plekke een live concert. Vrijdag plugt Sharon Kovacs in en  op zaterdag geeft Voice-winnares, en Mitsubishi ASX-rijder, Maan een optreden. Op zondag is het de beurt aan zanger en rapper Typhoon.

Haarscherp geluid
Bezoekers genieten van deze kleinschalige concerten via silent disco headphones. Enkele bezoekers mogen plaats nemen in de Outlander PHEV en ervaren het haarscherpe Rockford Fosgate® Premium Sound System met negen perfect op elkaar afgestemde speakers. “Ik denk dat bezoekers van onze Plug-in Sessions iets unieks meemaken en hier een mooie herinnering aan zullen hebben”, aldus Jacqueline Koopman, PR Manager bij Mitsubishi Motors Nederland.

Artiestenvervoer: comfortabel en veilig
Tijdens het North Sea Jazz Festival verzorgt Mitsubishi Motors het vervoer van de vele artiesten. Tien Mitsubishi’s rijden continu tussen Ahoy Rotterdam, de luchthavens en het Hilton hotel om artiesten op tijd en veilig op North Sea Jazz te krijgen. Voor de shuttleservice worden de Mitsubishi Outlander en de ASX ingezet. Ze zijn voor de gelegenheid geheel in North Sea Jazz look & feel gestyled.