Amstelveen, 19 januari 2012

Mitsubishi op de Genève Motor Show 2012

Een nieuwe uitstraling...

Voor de allereerste keer, selecteert Mitsubishi Motors Corporation (MMC) de meest veeleisende Europese markt als globaal lanceerplatform voor een geheel nieuw model.

In maart dit jaar, zal de Autosalon van Genève de plek zijn waar een strategisch, innovatief en premium Mitsubishi voertuig zijn wereldpremière beleefd. Dit nieuwe karakteristieke model zal een afspiegeling zijn van de geleidelijke verandering in het Mitsubishi design en zal in de loop van 2012 zijn introductie beleven.

Next generation

Met deze onthulling markeert MMC het begin van een geheel nieuwe generatie van wereldwijde voertuigen. Dit komt overeen met de ambities van Mitsubishi Motors Corporation zoals gepresenteerd in het “Jump 2013” business plan, om meer groene modellen te introduceren, die wereldwijd kunnen worden aangeboden. Passend daarbij is een geleidelijke overgang naar een nieuwe design richting, binnen de complete Mitsubishi lijn van auto’s / cross-overs / SUV’s.

Een traditie van techniek

De nieuwe design richting is bedoeld als een open design concept, dat aanpasbaar en flexibel genoeg is om te passen bij verschillende voertuigeisen, waarbij het beroemde Mitsubishi logo met de drie diamanten een belangrijke plek inneemt.

Verfijnd, maar assertief, met een nieuwe focus op techniek. Dit is de nieuwe uitdrukking van Mitsubishi’s jarenlange traditie van technologie op maat gemaakt voor de wereld van vandaag. Onlangs nog bracht Mitsubishi nieuwe technologieën zoals de i-MiEV, the 4N1 Clean Diesel Engine en groene plastics. In de toekomst zal Mitsubishi zich blijven richten op techniek zoals de innovatieve gepatenteerde PHEV technologieën volgend jaar. Deze werden gebaseerd op MMC’s state-of-the-art elektrische voertuigen, deze kennis leidde tot de i-MiEV en ging vooraf aan andere toekomstige doorbraken.

Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V., Tamara Oostveen, PR Officer
Bovenkerkerweg 6-8, 1185 XE Amstelveen. Email: oostveen@mmsn.nl
Telefoon: 020-4056 845, www.mitsubishi-motors.nl