Amstelveen, 29 mei 2020

Mitsubishi Motors sluit zich aan bij OPEN COVID-19 DECLARATION

Alle beschikbare middelen ingezet voor bestrijding coronavirus

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) heeft zich aangesloten bij de OPEN COVID-19 DECLARATION die bedoeld is om de verdere verspreiding van het coronavirus te helpen voorkomen.

Samenwerking tussen de industrie, regering en academische wereld is van groot belang om de ontwikkeling en productie van therapeutische geneesmiddelen, vaccins, medische hulpmiddelen en producten voor infectiebestrijding op een onconventionele manier te versnellen, om zodoende de verdere verspreiding van het coronavirus te helpen voorkomen.

Door zich aan te sluiten bij de OPEN COVID-19 DECLARATION verklaart MMC geen kosten te zullen rekenen voor de geleverde producten en diensten die helpen om de pandemie te beƫindigen. Ook worden patenten, auteursrechten, gebruiksmodellen en ontwerpen beschikbaar gesteld, totdat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het einde van de COVID-19-uitbraak aankondigt.

MMC blijft zijn faciliteiten en expertise inzetten en maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus ondersteunen, zolang dat nodig is.