Amstelveen, 25 april 2023

Mitsubishi Motors Sales Nederland verhuist naar nieuwe locatie

Nieuwe locatie met meer mogelijkheden

Mitsubishi Motors Sales Nederland (MMSN) verhuist naar een nieuw adres in Amstelveen. Per 1 mei 2023 is MMSN gevestigd aan de Gondel 1, op zo’n twee kilometer afstand van de huidige locatie. Mitsubishi Motors Europe (MME) neemt ook zijn intrek in het moderne pand, dat ruimte biedt voor verdere groei en uitbreiding.

Aanleiding voor de verhuizing zijn de groeiambities van Mitsubishi Motors in Europa. De lancering van drie nieuwe modellen in relatief korte tijd is illustratief voor de strategie van het Japanse merk. Zo beleefde de nieuwe Mitsubishi ASX in maart zijn marktintroductie, wordt de nieuwe Mitsubishi COLT in juni gepresenteerd en maakt de nieuwe Outlander PHEV in de loop van 2024 zijn opwachting in Nederland.

Het nieuwe onderkomen van MMSN en MME heeft een moderne uitstraling en biedt de mogelijkheid om mee te groeien met de organisatie. Bovendien is de locatie beter bereikbaar dankzij de ontsluitingen naar de snelwegen A4, A9 en A10.

Roland van Banning (Managing Director MMSN) en Frank Krol (President & CEO MME): “Met de verhuizing naar de Gondel maken we letterlijk een nieuwe start in Nederland en Europa; een volledige nieuwe werkomgeving in lijn met onze vernieuwde merkidentiteit en aangepast aan de eisen van deze tijd. Wij kijken ernaar uit om vanuit dit nieuwe kantoor samen met onze teams en partners uit Nederland en Europa de ambities van Mitsubishi Motors te realiseren.”

Nieuwe adresgegevens MMSN en MME per 1 mei 2023:
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen