Amstelveen, 5 februari 2015

Mitsubishi Motors lanceert ClearTechnology.nl

Nieuw platform over duurzaamheid, innovatie en mobiliteit

Mitsubishi Motors investeert al jaren in duurzaamheid en innovatieve mobiliteit. De nieuwste stap naar de toekomst is de lancering van ClearTechnology.nl. Op dit platform deelt Mitsubishi ‘groene’ tips & tricks en kennis over duurzame trends en innovatie in de mobiliteit.

ClearTechnology is een breed en toegankelijk platform met heldere, actuele informatie over duurzaamheid, innovatie en schone mobiliteit. Mitsubishi Motors daagt iedereen uit om te reageren op berichten en mee te discussiëren op het platform. Nu al is ClearTechnology gevuld met boeiende artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Elke week komen daar actuele berichten bij. Bekijk het blog of discussieer mee op het forum.

Elektrisch rijden
‘Het platform is voor iedereen toegankelijk – Mitsubishi rijder of niet. Met ClearTechnology willen we elektrisch rijden extra leuk maken én duurzame ontwikkelingen in de breedste zin van het woord onder de aandacht brengen. Het platform sluit bovendien perfect aan bij onze 2020-Visie’, zegt Marc Bergers, Online Communication Specialist bij Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V.

2020 Visie
2020 Visie is de duurzaamheidsstrategie Mitsubishi Motors. Een van de doelstellingen is dat in het jaar 2020 elektrische auto’s 20 procent van de productie van Mitsubishi Motors vormen. Bovendien moet het hele modellengamma 50 procent minder CO2 uitstoten dan in 2005. Nu al wordt deze visie tastbaar gemaakt met de i-MiEV en natuurlijk ook de Outlander PHEV: één van de meest gekochte plug-in hybride-auto’s van Nederland.

Bezoek ClearTechnology.nl