Amstelveen, 23 maart 2023

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV tijdelijk met 5 jaar gratis onderhoud

Garantie voor onbezorgd rijden

Mitsubishi biedt de Eclipse Cross PHEV nu tijdelijk aan met vijf jaar gratis onderhoud. Dit is een aanvulling op het uitgebreide pakket van vijf jaar garantie en vijf jaar pechhulp, dat het Japanse merk standaard biedt op alle nieuwe modellen.

5 jaar gratis onderhoud
Met deze tijdelijke actie voor de Eclipse Cross PHEV onderstreept Mitsubishi nog eens zijn visie op het belang van betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Op die punten scoort Mitsubishi immers altijd hoog in onafhankelijke onderzoeken. De aanbieding is geldig tot en met 30 april 2023 en is van toepassing op alle aan particuliere klanten verkochte exemplaren van de Eclipse Cross PHEV, met uitzondering van de Intense- en Business Edition-uitvoeringen. Alle voorwaarden zijn te vinden op mitsubishi-motors.nl.

Zorgeloos rijden
Het aanbod van 5 jaar gratis onderhoud komt bovenop Mitsubishi’s bestaande Service Commitment, op basis waarvan elke koper van een nieuwe Mitsubishi verzekerd is van:

• 5 jaar/100.000 km fabrieksgarantie
• 12 jaar garantie tegen corrosie
• 8 jaar/160.000 km garantie op het accupakket
• 8 jaar/160.000 km capaciteitsgarantie op het accupakket
• 5 jaar pechhulp (Mitsubishi Assistance Package)

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV
De Eclipse Cross bouwt voort op het plug-in hybride concept van de uiterst succesvolle Mitsubishi Outlander PHEV. Dankzij de krachtige 13,8 kWh-aandrijfaccu en twee elektromotoren – een op de vooras en de ander op de achteras – bedraagt de volledig elektrische actieradius 45 kilometer. Voeg daar zijn 2,4-liter benzinemotor aan toe en de totale actieradius komt uit op meer dan 600 kilometer. Het geavanceerde S-AWC-vierwielsysteem (Super-All Wheel Control) brengt het vermogen effectief over op de weg. Het 4WD-systeem biedt behalve een stabiele wegligging en voorspelbare rijeigenschappen ook optimale grip onder alle omstandigheden voor nog meer veiligheid. Het is onder meer de combinatie van kracht en souplesse die van de Eclipse Cross PHEV ook een uitstekende trekauto maakt. Want dankzij het maximaal toelaatbare aanhangwagengewicht van maar liefst 1.500 kg trekt de plug-in hybride SUV van Mitsubishi moeiteloos de meeste caravans naar de vakantiebestemming.

De Eclipse Cross PHEV met 5 jaar gratis onderhoud is leverbaar vanaf € 43.490 voor de uitvoering Intense+.