Amstelveen, 24 december 2014

Mitsubishi ASX voor The Voice-winnaar O’G3NE

‘Active Crossover’ brengt Lisa, Shelley en Amy van optreden naar optreden

Mitsubishi Motors heeft meidengroep O’G3NE blij gemaakt met een nieuwe Mitsubishi ASX. De zusjes Lisa, Shelley en Amy van O’G3NE zijn de winnaars van de finale van The Voice of Holland, die afgelopen vrijdag bijna 2,6 miljoen televisiekijkers aan de buis gekluisterd hield. De Mitsubishi ASX maakt deel uit van het prijzenpakket dat O’G3NE met het winnen van de populaire talentenjacht van televisiezender RTL4 in de wacht heeft gesleept.

De Mitsubishi ASX kon tijdens de overhandiging bij Mitsubishi-dealer Wiersema & Van Wouwe in Hoofddorp direct rekenen op enthousiaste reacties van Lisa, Shelley en Amy. ‘Hij is echt te gek, héél gaaf’, roepen de dames in koor terwijl ze op de crossover aflopen. Wanneer ze ingestapt zijn, zijn ze net zo enthousiast over het interieur. Maar Lisa vertelt dat noch zij, noch haar twee zussen een rijbewijs hebben. ‘Maar dat gaan we nu zo snel mogelijk halen, desnoods met een spoedcursus’, lacht Lisa.

Zolang Lisa, Shelley en Amy niet mogen rijden, passen hun ouders op de Mitsubishi ASX. ‘De komende tijd zijn we hartstikke druk met optredens en kunnen we de auto goed gebruiken om ons van het ene naar het andere optreden te laten rijden’, zegt Amy. ‘En als we ons rijbewijs uiteindelijk hebben, kunnen we lekker zelf cruisen. Uiteraard met muziek op en de raampjes naar beneden!’

Compleetste uitvoering
De Mitsubishi ASX die O’G3NE op comfortabele wijze van optreden naar optreden vervoert, is uitgevoerd als ‘Intense+’. Dit is een zeer compleet uitrustingsniveau, met onder meer een glazen panoramadak, led-dagrijverlichting, climate control en een achteruitrijcamera. Het premium audiosysteem van Rockford Fosgate™ zal Lisa, Shelley en Amy echter het meest aanspreken. De negen speakers hiervan garanderen dat hun eerste hit ‘Magic’ in de auto net zo goed klinkt als op het podium.

‘De Mitsubishi ASX is de dames van O’G3NE van harte gegund’, vertelt Edgar Flaat, die de crossover op maandag 22 december namens Mitsubishi Motor Sales Nederland overhandigde. ‘Dat we hiermee bovendien indirect een bijdrage leveren aan de fantastische optredens van Lisa, Shelley en Amy is natuurlijk geweldig.’