Amstelveen, 24 februari 2011

Mitsubishi ASX voor Ben Saunders

Mitsubishi-dealer Peter Ursem uit Hoorn heeft namens Mitsubishi Motor Sales Nederland een gloednieuwe ASX uitgereikt aan Ben Saunders. De compacte cross-over behoorde net als het platencontract tot de hoofdprijs voor het winnen van The Voice of Holland.

Ben Saunders werd ´s morgens thuis opgehaald door Pieter Ursem in een Lancer Evolution. Voordat Ben naar de dealer rijdt, racet en drift hij eerst nog met z´n moeder door de buurt, “Ik ging 200km, ik wilde harder maar er zat een vrachtwagen voor me”, lacht Ben als hij zijn moeder thuis weer afzet.

Op de vraag of hij zelf nog een stem had in de uitvoering van zijn auto antwoordt Ben: “Ik wilde graag een witte, want dat vind ik gewoon een mooie kleur. En ook de wielen vind ik belangrijk. Zo´n ASX ziet er met lichtmetaal gewoon nog vetter uit. Met deze dikke wielen ziet hij er supercool uit man!” En, wat serieuzer: “Ik vind het super dat de Mitsubishi-dealer deze wielen er voor mij onder heeft gezet. En dat niet alleen, ze hebben de auto ook nog verlaagd en er voor mij een navigatiesysteem ingebouwd. Verder hoefde ik niets, want alles zit er standaard al op.”

Intense
Pieter Ursem van de Hoornse Mitsubishi-dealer vertelt; “Het is de Intense-uitvoering. Dat is niet eens de meest luxueuze uitvoering, maar beschikt af fabriek al over comfortverhogende zaken als klimaatcontrole, cruise control, een regensensor en parkeersensoren achter. Zelfs het glazen panoramadak en de xenon koplampen zitten er standaard op.”
Ben had al een auto, maar gaat toch in de Mitsubishi rijden. “Mijn vriendin gaat in mijn andere auto rijden en ik neem de Mitsubishi”, zegt hij beslist. “Met deze auto heb ik niets meer te wensen, toch?”

Nieuw album
Na het winnen van The Voice of Holland is Ben vooral druk geweest met optreden. “De weekenden zijn vol met optredens.”, zegt hij. “Ik kom op plekken waar ik nog nooit ben geweest.”
En hoe zit het met het gewonnen platencontract? “Volgende week gaan we de studio in om het album op te nemen. Eind april moet het in de winkels liggen.”

De ASX is al verkrijgbaar vanaf € 21.799,-. De Intense uitvoering van Ben Saunders is verkrijgbaar voor € 25.299,-.

Tamara Oostveen, PR & CRM Officer – Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V.
Telefoon: 06-20602172 of e-mail: oostveen@mmsn.nl www.mitsubishi-motors.nl