Amstelveen, 24 mei 2012

Mitsubishi 50/50 deal

Nu de helft, de andere helft in 2013

Van 9 mei t/m 31 augustus 2012 kunt u voor een zeer aantrekkelijke 50/50 deal op alle Mitsubishi modellen terecht bij uw dichtstbijzijnde Mitsubishi dealer. In deze periode betaalt u nu de helft van de prijs voor een Mitsubishi ASX, Outlander, Lancer, I-MiEV, Pajero of natuurlijk een Mitsubishi Colt. De andere helft betaalt u, zonder rente, pas in 2013.

Vorige maand nog werd de Mitsubishi Colt door de ADAC benoemd tot de meest betrouwbare en beste kleine Japanse auto in 2011 en behaalde in het algemene klassement een fantastische tweede plaats.

De Mitsubishi Colt is in combinatie met een 1.1 liter benzinemotor en de standaard Inbusiness uitvoering al verkrijgbaar vanaf  € 9.999,- en met de 50/50 deal betaalt u bij aankoop nu slechts € 4999,50 en de andere helft pas een jaar later.

Edition One
Naast de standaard Inbusiness uitvoering kent de Mitsubishi Colt de Edition One en de Edition Two uitvoeringen. De Mitsubishi Colt Edition One is zeer compleet uitgerust met onder meer een 1.1 ClearTec benzinemotor, een semi-automatische airconditioning met gekoeld dashboardkastje, een radio met cd/mp3-speler en aux-ingang, 4 speakers, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, elektrisch verstelbare buitenspiegels en een verstelbare laadvloer.

Edition Two
De Edition Two is verkrijgbaar met een 1.1 ClearTec benzinemotor of een soepele en krachtige 1.3 benzinemotor. Ten opzichte van de Edition One is de Edition Two voorzien van 15-inch lichtmetalen velgen, buitenspiegels in carrosseriekleur, privacy glass op de achterste zijruiten, elektrische bedienbare ramen, een met leder bekleed stuurwiel en pookknop, cruise control met bediening op het stuur, 6 speakers, 3 hoofdsteunen achter, mistlampen voor, automatisch inschakelende verlichting en een in hoogte verstelbare passagiersstoel.

De Mitsubishi Colt is dankzij de innovatieve ClearTec technologie een van de zuinigste benzineauto’s in zijn klasse. Met een zeer laag brandstofverbruik van slechts 4,9l/100km en een CO2-uitstoot van 115gr/km is de Mitsubishi Colt 1.1 goed voor een A-label en slechts 20% bijtelling.

Voorwaarden 50/50 deal
Voor de voorwaarden van de aantrekkelijke 50/50 deal in combinatie met de Mitsubishi Colt of  één van de andere modellen van Mitsubishi Motors verwijzen wij u graag naar uw dichtstbijzijnde Mitsubishi dealer.

Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V.  – Tamara Oostveen – PR & CRM Officer
Bovenkerkerweg 6-8 – 1185 XE – Amstelveen – Email: oostveen@mmsn.nl
Telefoon: 020-4056845 – www.mitsubishi-motors.nl