Amstelveen, 21 december 2012

Leona Philippo dolblij met haar nieuwe Mitsubishi Outlander

Afgelopen donderdag was het opnieuw feest voor de winnares van The voice of Holland, Leona Philippo. In het bijzijn van Mitsubishi Motor Sales Nederland, de nodige pers en haar platenmaatschappij mocht zij haar nieuwe Mitsubishi Outlander in ontvangst nemen.

Leona was zichtbaar onder de indruk van de zwarte Outlander die op haar stond te wachten. “ Écht een stoere bak. Weet je dat ik me pas een uur na de finaleshow realiseerde dat ik naast The voice of Holland ook nog een Mitsubishi Outlander had gewonnen? Ik zat nog zo vol adrenaline dat ik dat gewoon even vergeten was.”

Muziek aan boord
Leona is niet alleen dolblij met haar nieuwe Outlander. Ze genoot tijdens haar eerste rit zichtbaar van de volle sound van het Rockford Fosgate™ premium audiosysteem met touchscreen en negen speakers. Leona: “Als ik na een optreden naar huis rijd, wil ik het vaak stil hebben in de auto, maar op weg naar een show helpt muziek mij juist om mij op te peppen. Het genre maakt mij niks uit. Ik geniet net zo intens van klassieke muziek als van de beat van AfroJack. Ook als ik aan nieuwe songs werk, geeft muziek in de auto mij vaak extra inspiratie. Mijn nummers ‘Misunderstood’ en ‘In rapture’ zijn bijvoorbeeld voor een groot deel achter het stuur ontstaan. Ik moet alleen oppassen dat ik met de muziek aan niet automatisch ook harder ga rijden. De Mitsubishi Outlander rijdt zo soepel, dat je dat bijna niet in de gaten hebt.”

Ideale reisgenoot
Voor een rondtoerende artiest is een 7-zits Outlander met royale bagageruimte de ideale reisgenoot. Over snelheidsovertredingen hoeft Leona ook niet in te zitten want haar Mitsubishi Outlander is standaard onder meer uitgerust met cruisecontrole. Leona hoefde dan ook niet lang na te denken of zij daadwerkelijk gaat rijden in haar hoofdprijs van The Voice. “Deze auto past echt bij mij. Ik vind hem prachtig in de kleur zwart en hij rijdt werkelijk fantastisch. Ook voor tripjes samen met mijn vrouw en zoontje biedt hij alle comfort en ruimte.

De Mitsubishi Outlander is al leverbaar vanaf € 31.890,- en standaard uitgevoerd met onder meer; Brake assist, ABS met EBD, Active Stability en Traction Control, Hill Start Assist, Emergency Stop Signal System, front-, zij- en gordijnairbags, knie-airbag aan bestuurderszijde, regen- en parkeersensoren, cruise control, dual-zone climate control, keyless entry, lederen multifunctioneel stuurwiel, USB-aansluiting, Bluetooth carkit, 16-inch lichtmetalen velgen, zwarte roofrails en mistlampen vóór.

Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V., Tamara Oostveen, PR & CRM Officer
Bovenkerkerweg 6-8, 1185 XE Amstelveen. Email: oostveen@mmsn.nl
Telefoon: 020-4056845, www.mitsubishi-motors.nl