Amstelveen, 12 december 2013

Julia ‘the voice’ van der Toorn dolblij met Mitsubishi ASX

Ruime en luxe cross-over voor kersverse winnares The voice of Holland

Nog nagenietend van haar overwinning in The voice of Holland kreeg vanochtend een glunderende Julia van der Toorn de sleutel van een fraaie Mitsubishi ASX in handen. “Echt gaaf om als eerste auto gelijk een ASX te krijgen”, aldus de dolblije winnares.

Behalve The voice of Holland is Julia van der Toorn ook the choice of Holland, want al wekenlang gold de innemende Bussemse als publieksfavoriet. Met een geweldige uitvoering van Britney Spears’ Oops, I did it again, het duet Take your Time Girl en natuurlijk haar single Age wist ze vrijdagavond bijna drie miljoen Nederlanders en de strenge jury voor zich te winnen en ging behalve met een platencontract ook met een splinternieuwe Mitsubishi ASX 1.6 Intense aan de haal.

Na de officiële overhandiging van de auto bekeek Julia haar prijs van binnen en van buiten en was helemaal enthousiast. Twee pluspunten van de Mitsubishi ASX spraken Julia gelijk aan: het uitgebreide in-car entertainment systeem en de grote bagageruimte. “Mijn nieuwe single Age gaat natuurlijk op de repeat-stand in de audio, mijn gitaar past met gemak achterin. Helemaal ideaal, toch?” De kenmerkende glimlach en glimmende ogen waarmee de zangeres niet alleen coach Marco Borsato maar ook heel Nederland inpakte, spreken boekdelen: Julia geniet van het moment. “Ik probeer te voorkomen dat ik word geleefd door alles wat er bij de overwinning hoort. Het is echt geweldig wat er nu gebeurt en dat wil ik allemaal heel bewust meemaken.“

Uitgerust naar optredens
Voorlopig kan de 18-jarige Julia helaas nog niet vanachter het stuur genieten van de rijeigenschappen van de cross-over, want ze is nog druk bezig met het halen van haar rijbewijs. “Mijn theorie heb ik al binnen en ik ga nu haast maken met het halen van de praktijk. Dan mag ik eindelijk zelf rijden. Het is geweldig dat er dan zo’n gave ASX als eerste auto klaar staat!”
Gelukkig voor de kersverse voice of Holland worden de passagiers in de comfortabele Mitsubishi ASX óók in de watten gelegd, met prima meubilair en een stil interieur. Zo komt Julia heerlijk uitgerust aan bij optredens waardoor het publiek optimaal van haar geweldige stem kan genieten. Naar optredens zal Julia vooral worden gereden, maar het zal geen probleem zijn om een chauffeur te vinden: “Ik denk dat mijn ouders zo’n nieuwe auto helemaal geweldig vinden, zeker mijn vader, want die is best autogek”, aldus een blije Julia. De zangeres heeft heel wat kilometers voor de boeg, want nu ze ‘voor het echt’ gaat en haar single Age al een flinke hit is, stromen de optredens binnen. “Het winnen van The voice is echt een droom die uitkomt en deze Mitsubishi ASX is daar een bezegeling van!”

ASX voor kijkcijferhit
Al vanaf de eerste editie van The voice of Holland stelt Mitsubishi Motor Sales Nederland voor de winnaar een Mitsubishi ASX ter beschikking. Door haar overwinning in deze vierde editie van de kijkcijferhit kreeg Julia een Mitsubishi ASX 1.6 ClearTec Intense. De auto leverbaar vanaf € 26.990 heeft een krachtige, maar toch heel zuinige benzinemotor, die met een gecombineerd verbruik van 5,8 l/100 en een uitstoot van 133 g CO2 een groen B-label heeft. Standaard is de ASX Intense voorzien van onder meer een zeer uitgebreid pakket actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen, een panoramisch glazen dak, in-car entertainment met touch screen, Bluetooth carkit en bediening op het stuurwiel, Xenon-koplampen en 17-inch lichtmetalen velgen.