Amstelveen, 18 september 2012

Eerste nieuwe Outlander in Nederland voor Yes-R

Rapper valt voor stoere Mitsubishi

Yes-R heeft op vrijdag 14 september als eerste Nederlander de gloednieuwe Mitsubishi Outlander in ontvangst genomen. De populaire rapper heeft zijn Mitsubishi ASX verruild voor de nieuwe Outlander. “Dit model heeft alle goede eigenschappen van mijn ASX, maar is voorzien van een automaat en nog ruimer en luxer: precies wat ik nodig heb voor de vele kilometers die ik op weg naar concerten afleg”, vertelt hij enthousiast.

Yes-R is volledig gevallen voor Mitsubishi sinds hij eind vorig jaar een Mitsubishi ASX kocht bij dealer Peter Ursem in Hoorn. “Dit is voor mij een bijzondere dag: vandaag ligt mijn nieuwe album ‘Fashion’ in de winkels en stap ik achter het stuur van deze waanzinnig mooie auto! De ASX beviel super, maar hij had geen automaat, en tijdens het vele rijden kwam ik erachter dat ik dat toch wel erg fijn vindt. Daarnaast heeft de Outlander door zijn formaat en zeven zitplaatsen genoeg ruimte om ook familie, vrienden of bandleden mee te nemen.”

Alle denkbare luxe
De Outlander wordt een trouwe metgezel van Yes-R. “Vanwege mijn optredens rijd ik 50.000 kilometer per jaar”, vertelt de rapper. “Daarom zijn naast de ruimte en het rijcomfort ook leren bekleding en een navigatiesysteem voor mij belangrijk. Leren bekleding is gewoon het meest comfortabel als je na een concert bezweet de auto induikt, en het navigatiesysteem is een enorme luxe, omdat ik het hele land door rijdt, en vaak op plekken kom waar ik niet eerder ben geweest. En omdat de Outlander gewoon een stoere auto is, wilde ik het eigenlijk wel afmaken met dikke lichtmetalen wielen. Ik dacht dat ik vast het een en ander als extra moest bestellen, maar deze Instyle-uitvoering is standaard echt super compleet. Naast het leer en de navigatie heeft deze ook een achteruitrijdcamera, stoelverwarming, elektrische stoelverstelling en een schuif/kanteldak. Verder vind ik de elektrisch te bedienen achterklep wijs. Ik heb gewoon niets meer te wensen.”

Laagste CO2-uitstoot
De Outlander 2.0 Instyle van Yes-R presteert niet alleen op luxegebied ook op het gebied van CO2-uitstoot gooit de nieuwe Mitsubishi hoge ogen. De Outlander 2.0 CVT heeft 145 gr CO2 uitstoot, het laagste  zijn klasse en een groen B-label. Dit komt mede door het, voor een CVT unieke, Auto Stop & Go systeem (AS&G). Het gemiddelde verbruik van de Outlander 2.0 CVT bedraagt slechts 6,7 l/100 km. Yes-R: “Dat is wel iets meer dan de ASX maar daarvoor krijg ik ook veel meer ruimte, een sterkere motor en natuurlijk die heerlijke automaat!”

Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V., Tamara Oostveen, PR & CRM Officer
Bovenkerkerweg 6-8, 1185 XE Amstelveen, e-mail: oostveen@mmsn.nl
Telefoon: 020-4056845, www.mitsubishi-motors.nl