Amstelveen, 1 november 2019

De top 3 van beste Mitsubishi-monteurs van Nederland!

Nationale Mitsubishi Technician Contest 2019.

Mitsubishi Motors Europe heeft een contest georganiseerd waarbij de skills van de Nederlandse Mitsubishi-technici op de proef gesteld worden.

De Mitsubishi Technician Contest 2019 is een grootschalig evenement van Mitsubishi Motors Europe. Mitsubishi-monteurs in heel Europa gaan met elkaar de strijd aan in de nationale competities. De winnaars daarvan kwalificeren zich voor de Europese eindronde. Hier wordt vervolgens gestreden om een plaats in de wereldfinale, welke in Japan plaatsvindt.

Tijdens de zenuwslopende en intensieve Nederlandse finale vol praktijkopdrachten eindigde Erwin Wolting van Auto Palace Emmen op de eerste plaats, Erwin Takken van Autobedrijf Peter Ursem B.V. (Hoorn) op de tweede plaats en Joost Delsing van Auto Creemers B.V. (Roermond) op de derde plaats van beste Mitsubishi-monteurs van Nederland.

Hoog kennisniveau

Bij Mitsubishi Motors staat een goede servicekwaliteit hoog in het vaandel. Het merk hecht veel waarde aan de kennis en deskundigheid van technici en investeert daarom veel in educatie en bijscholing. Ook worden werknemers gestimuleerd en beloond om het kennisniveau op peil te houden. De Mitsubishi Technician Contest is daarvan een goed voorbeeld.