Amstelveen, 8 maart 2013

AutoBrockhoff nieuwe Mitsubishi-dealer in Almere

Op zaterdag 9 maart aanstaande opent AutoBrockhoff in Almere zijn deuren als nieuwe Mitsubishi-dealer voor de regio Flevoland. In dit moderne bedrijfspand met zijn royale showroom heet het team van AutoBrockhoff bezoekers van harte welkom met een kopje koffie, voor een eerste of hernieuwde kennismaking. Iedere nieuwe klant ontvangt bovendien een aantrekkelijk kennismakingsgeschenk.

AutoBrockhoff is geen onbekende in Almere en omstreken. Sinds 1990 is het bedrijf Nissan-dealer en in 2009 werd het merk Honda hieraan toegevoegd. Vestigingsmanager Hans de Graaf: “Mitsubishi betekent voor ons een welkome aanvulling op ons merken- en modellengamma. Wij beschikken in Almere over een modern bedrijfspand met ruime showroom, waarin onze auto’s optimaal tot hun recht komen. De wensen van de klant staan centraal en daar geven wij invulling aan met kwaliteit, persoonlijke aandacht en goede service. Alle circa 800 Mitsubishi-rijders in onze regio ontvangen persoonlijk bericht van ons, als hun nieuwe Mitsubishi-dealer voor verkoop, reparatie en onderhoud. Wij nodigen iedereen van harte uit voor een kennismaking in onze showroom.”

Bezoekers treffen daar zaterdag onder meer de nieuwe Mitsubishi Space Star. Deze compacte, zuinige auto biedt plaats aan vijf volwassenen en heeft met zijn A-energielabel slechts 14% bijtelling. Daarnaast zijn de Mitsubishi ASX te bewonderen, met tijdelijk 1.000 euro shoptegoed, en natuurlijk de nieuwe, succesvolle Outlander, die als zuinige en schone Plug-in Hybrid EV zelfs geheel is vrijgesteld van fiscale bijtelling.

Gratis privilegepas
Voor iedere nieuwe klant heeft AutoBrockhoff een aantrekkelijk geschenk in petto. De Graaf: “Wie zich vanaf zaterdag aanmeldt als nieuwe klant, ontvangt onze ‘AutoBrockhoff +Pas’, ter waarde van 49 euro. Deze privilegepas biedt een jaar lang diverse voordelen, zoals een gratis zomer- en winterinspectie, gratis apk, korting op winterbanden en vervangend vervoer en gratis vervangend vervoer bij schadeherstel. Alle Mitsubishi-rijders zijn vanaf zaterdag van harte welkom, wij zijn er helemaal klaar voor.”
AutoBrockhoff Almere B.V.
Palmpolstraat 6, 1327 CE Almere. E-mail: info@autobrockhoff.nl
Telefoon: 036-5491050, www.autobrockhoff.nl
Openingstijden: zaterdag van 09.30 – 17.00 uur, maandag t/m vrijdag 08.30 – 17.30 uur      

Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V., Tamara Oostveen, PR & CRM Officer
Bovenkerkerweg 6-8, 1185 XE Amstelveen. E-mail: oostveen@mmsn.nl
Telefoon: 020-4056845, www.mitsubishi-motors.nl