Amstelveen, 25 januari 2021

Autobedrijf Polderman is Mitsubishi ‘Dealer of the Year 2020’!

Vier andere dealerbedrijven uitgeroepen tot ‘Excellent Dealer’

Mitsubishi-dealer Polderman is uitgeroepen tot ‘Dealer of the Year 2020’. Het autobedrijf uit Lisse presteerde het best van alle Mitsubishi-dealers in Nederland in de periode van 1 januari t/m 31 december 2020. De Mitsubishi-dealers Jan Snel, Auto Lancker, Van Zessen en Auto Huiskes – de nummers 2 t/m 5 van de best presterende dealers van Nederland – mogen zich ‘Excellent Dealer’ noemen.

De scores van alle erkende Mitsubishi-dealers op het gebied van sales, aftersales en klanttevredenheid worden het gehele jaar bijgehouden, waarna in het nieuwe jaar de balans wordt opgemaakt. Met een totaal van 651 punten eindigde Mitsubishi-dealer Polderman uit Lisse op de eerste plaats. Daarmee heeft het bedrijf de titel van ‘Dealer of the Year 2020’ in de wacht gesleept. Autobedrijf Polderman werd op feestelijke wijze verrast met de onderscheiding. Ook ontving het een cheque ter waarde van € 2.500,- om in de toekomst bijvoorbeeld een personeelsfeest te organiseren of medewerkers extra te belonen voor hun bijdrage aan dit grote succes in een moeilijk jaar vol tegenslagen en onzekerheden vanwege de COVID-19 pandemie.

Ook de nummers 2 t/m 5 van de best presterende Mitsubishi-dealers van Nederland worden in het zonnetje gezet en mogen zich het gehele jaar ‘Excellent Dealer’ noemen. Dit zijn de Mitsubishi-dealers Jan Snel uit Puttershoek (2), Auto Lancker uit Weesp (3), Van Zessen uit Lexmond (4) en Auto Huiskes uit Oss (5).

Headerfoto: het team van Autobedrijf Polderman
Foto 2 (v.l.n.r.): Roland van Banning (General Manager Sales Mitsubishi Nederland), Henkjan Klop (Directeur Autobedrijf Polderman) en Martijn Eisenga (Dealer Performance Manager Mitsubishi Nederland)