Amstelveen, 7 maart 2019

Alle Mitsubishi’s verkrijgbaar met Private Lease

Space Star vanaf € 229,- per maand

Private lease; een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand voor particulieren, wordt steeds populairder. Daarom introduceert Mitsubishi Motors Financial Services nu Private Lease voor alle Mitsubishi personenauto’s. Tijdens de gehele leaseperiode is de Mitsubishi dealer het aanspreekpunt voor alle autozaken en na afloop van de contractduur levert de klant de auto daar ook weer in.

Nieuw rijden voor een vast bedrag per maand
Met Private Lease van Mitsubishi rijden klanten een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Alle reguliere autokosten zoals de allriskverzekering (ongeacht schadevrije jaren), banden, onderhoudsbeurten, afschrijving (waardeverlies) en pechhulp in heel Europa zijn bij deze prijs inbegrepen. Evenals gratis vervangend vervoer in heel Nederland wanneer reparatie of onderhoud langer duurt dan 24 uur. Alleen de brandstof is niet opgenomen in het maandbedrag.

Elke Mitsubishi personenauto met Private Lease
Mitsubishi biedt Private Lease aan voor elke personenauto in het gamma. Naast de compacte Space Star kunnen klanten ook kiezen voor de SUV-modellen zoals de ASX, Eclipse Cross en de Outlander. En ook de populaire plug-in hybride Outlander PHEV is beschikbaar via private lease.

De Mitsubishi Space Star met Private Lease is er vanaf € 229,- per maand. Dit tarief is gebaseerd op een contractduur van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Vanzelfsprekend kan de klant zelf andere looptijden en kilometrages kiezen. Een Space Star met CVT-automaat is er vanaf 259 euro per maand. Op de website privatelease.mitsubishi-motors.nl staan de verschillende tarieven en alle voorwaarden.

Via de Mitsubishi dealer
Een Mitsubishi met Private Lease is verkrijgbaar bij de Mitsubishi dealer, die samen met de klant een auto samenstelt naar wens en beschikbaar budget.

Keurmerk Private Lease
Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mitsubishi Motors Financial Services, Het keurmerk geeft klanten de volgende belangrijke zekerheden:

  • eerlijke voorwaarden, die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de Consumentenbond;
  • bescherming tegen te hoge financiële lasten, zodat de klant geen te dure verplichting aangaat;
  • zekerheid bij klachten dankzij een onafhankelijke geschillencommissie;
  • een compleet private lease-product zonder verrassingen en verborgen kosten;
  • 14 dagen bedenktijd.