Amstelveen, 9 februari 2011

Mitsubishi Colt voor winnares Libelle-puzzelmarathon

Autobedrijf Mebo heeft een gloednieuwe Mitsubishi Colt uitgereikt aan Alet en Johan van Zutphen uit Sint Maarten. Alet heeft de auto gewonnen bij een puzzelmarathon in het tijdschrift Libelle.

“De puzzelmarathon was over vier nummers van Libelle verspreid en diende een goed doel”, legt Alet van Zutphen uit. “Iedere week moest je de juiste oplossing van een kruiswoordpuzzel insturen met extra postzegels ter waarde van € 3,-. De opbrengst daarvan ging naar het Aidsfonds. Om zoveel mogelijk inzenders te krijgen en daarmee zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, waren de puzzels niet zo moeilijk. Je doet dan ook mee in de wetenschap dat er met jou nog tienduizenden anderen zijn, dus dit hadden we totaal niet verwacht”, vertelt Alet opgetogen. “Toen ik gebeld werd dat ik gewonnen had, kon ik het bijna niet geloven.”

Praktisch en zuinig
Johan en Alet Van Zuthpen zijn ontzettend blij met de nieuwe gezinsauto. “De hoofdprijs was een 3-deurs Colt, maar daar hebben we een 5-deurs versie van gemaakt.”, gaat Alet verder. “We hebben nogal eens kennissen of familie achterin en dat kan met de Colt uitstekend. De trekhaak die we erop hebben laten zetten is handig voor vakanties. Verder hadden we niets te wensen, want alles zit al op een Colt, maar daar weet mijn man alles van.”
Johan: “De standaarduitrusting is ongelofelijk. Niet alleen elektrisch bedienbare ramen en centrale vergrendeling met afstandsbediening, maar de Colt heeft standaard zelfs klimaatcontrole, cruise control en hoogteverstelling voor beide voorstoelen.”

Verkoopadviseur Erik Wolters voegt daar nog iets aan toe: “Het lage brandstofverbruik is ook een unique selling point van de Mitsubishi Colt. Mede dankzij een Auto Stop&Go-systeem verbruikt hij slechts 1 liter benzine op 20 kilometer.”
Wolters is blij met zijn nieuwe klanten. “We hebben geluk dat meneer en mevrouw Van Zuthpen hier in de buurt wonen. Ze zijn dolgelukkig met hun nieuwe Colt, dus ik denk dat we ze hier nog lang mogen verwelkomen.”
Tamara Oostveen, PR & CRM Officer – Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V.
Telefoon: 06-20602172, of e-mail: oostveen@mmsn.nl.
www.mitsubishi-motors.nl