Newsroom Mitsubishi Motors

Mitsubishi Eclipse Cross wint Duitse OFF ROAD Award
Eerste plaats in categorie ‘crossover’ én ‘alternatieve aandrijving’

Met de introductie van de Eclipse Cross bijna een jaar geleden stapte Mitsubishi Motors Corporation (MMC) in de wereld van de SUV-coupé. De meer dynamische kijk op het SUV-concept betekent echter niet dat de kenmerkende 4WD-technologie van MMC achterwege gelaten is.

Met 24.854 verkochte exemplaren in Europa (MME34-regio) in de eerste tien maanden van 2018, zijn de uitstekende 4WD-capaciteiten van de Mitsubishi Eclipse Cross met het geavanceerde Super-All Wheel Control-systeem (S-AWC) niet onopgemerkt gebleven.

De lezers van het gerenommeerde Duitse 4WD-magazine ‘OFF ROAD’ zetten de Eclipse Cross op de eerste plaats in de categorie ‘crossover’ bij de uitreiking van de jaarlijkse OFF ROAD Awards. Tevens eindigde de Mitsubishi Outlander PHEV, eveneens voorzien van S-AWC, op de eerste plaats in categorie ‘alternatieve aandrijving’. Bij de uitreiking van de OFF ROAD Awards gingen ruim 170 modellen in dertien categorieën met elkaar de strijd aan voor de overwinning.

ClearTechnology

Mitsubishi Motors heeft een eigen blog, ClearTechnology; Als autofabrikant, investeren wij al jaren in duurzame mobiliteit. Wil je meer weten? Lees verder op het ClearTechnology blog.

Wij maken gebruik van cookies.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Als u hiermee akkoord gaat, klik dan op 'Accepteren'. Als u meer wilt weten over cookies en de wijze waarop Mitsubishi Motors informatie verzamelt, klik dan op 'Algemeen Privacy- en Cookiebeleid'.

Algemeen Privacy- en Cookiebeleid