Newsroom Mitsubishi Motors

Mitsubishi Outlander (PHEV) onderscheiden door toonaangevende Automotive Science Group
Award voor ‘Best 5 All-Around Performance’ in jaarlijks onderzoek

De Mitsubishi Outlander en Outlander PHEV zijn door de Amerikaanse Automotive Science Group (ASG) onderscheiden met de prestigieuze ‘Best 5 All-Around Performance’ Award. Van de 372 concurrerende modellen in het SUV-segment eindigde de Outlander in de top 5 van de 2018 Automotive Performance IndexTM (API). Volgens de studie biedt de SUV voorbeeldige prestaties en waarde, waarmee het model maar liefst 22% beter scoort dan gemiddeld.

Met een volledig elektrische actieradius van 22 mijl (35,4 km) en een gemiddeld brandstofverbruik van circa 74 MPG-e (3,17 l/100 km) volgens de Amerikaanse EPA (Environmental Protection Agency) combineert de Mitsubishi Outlander PHEV de voortreffelijke efficiency van een EV met de praktische bruikbaarheid van een SUV.

Volgens het onderzoek van ASG biedt de reguliere Mitsubishi Outlander met zeven zitplaatsen een verbruik van 30 MPG (7,8 l/100 km) buiten de bebouwde kom, waarmee nieuwe maatstaven gezet worden op het gebied van efficiency en brandstofkosten in het SUV-segment.

De data-gedreven onderzoeksgroep ASG is opgericht door Eco-innovations, LLC – een Amerikaans consultancybedrijf voor milieubeleid. De prijs voor ‘Best 5 All-Around Performance’ wordt uitgereikt aan de vijf auto’s met de hoogste ecologische, economische en sociologische score in hun klasse volgens ASG.

Kijk voor meer informatie over de Automotive Performance IndexTM op https://www.automotivescience.com/pages/2018-study

ClearTechnology

Mitsubishi Motors heeft een eigen blog, ClearTechnology; Als autofabrikant, investeren wij al jaren in duurzame mobiliteit. Wil je meer weten? Lees verder op het ClearTechnology blog.

Wij maken gebruik van cookies.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Als u hiermee akkoord gaat, klik dan op 'Accepteren'. Als u meer wilt weten over cookies en de wijze waarop Mitsubishi Motors informatie verzamelt, klik dan op 'Algemeen Privacy- en Cookiebeleid'.

Algemeen Privacy- en Cookiebeleid