Newsroom Mitsubishi Motors

Nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross in de showroom
Krachtig design, sterke motor en geavanceerde veiligheidssystemen

De nieuwe Eclipse Cross is gearriveerd bij de Nederlandse Mitsubishi-dealers. Het betreft een compleet nieuwe, karaktervolle SUV die wordt gekenmerkt door een dynamische uitstraling, krachtige turbomotor en rijke veiligheidsuitrusting.

De Mitsubishi Eclipse Cross heeft een krachtige 1.5 DI-T benzinemotor met een vermogen en koppel van 120 kW (163 pk) en 250 Nm. Daarmee staat de SUV niet alleen garant voor aansprekende prestaties, maar is hij ook geschikt voor aanhangers van maar liefst 1.600 kilogram. Ideaal om een caravan te trekken, vooral in combinatie met vierwielaandrijving.

Veilig
Talrijke geavanceerde veiligheidssystemen zorgen daarbij voor een comfortabele en zorgeloze rit. Denk aan Lane Departure Warning en Forward Collision Mitigation. Ook zeven airbags, automatisch grootlicht, cruisecontrol en een achteruitrijcamera behoren tot de standaarduitrusting. Als beloning voor de vele inspanningen op het gebied van veiligheid ontving de Eclipse Cross de maximale score van vijf sterren bij de Euro NCAP-crashtest.

Prijzen
De prijzen van de Mitsubishi Eclipse Cross beginnen bij 28.990 euro en lopen op tot 43.990 euro voor de meest luxe uitvoering met vierwielaandrijving. Daarmee zijn alle versies van de Eclipse Cross zeer gunstige geprijsd gezien de royale standaarduitrusting, het veiligheidsniveau, de prestaties en de vele slimme details.

ClearTechnology

Mitsubishi Motors heeft een eigen blog, ClearTechnology; Als autofabrikant, investeren wij al jaren in duurzame mobiliteit. Wil je meer weten? Lees verder op het ClearTechnology blog.

Wij maken gebruik van cookies.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Als u hiermee akkoord gaat, klik dan op 'Accepteren'. Als u meer wilt weten over cookies en de wijze waarop Mitsubishi Motors informatie verzamelt, klik dan op 'Algemeen Privacy- en Cookiebeleid'.

Algemeen Privacy- en Cookiebeleid