Newsroom Mitsubishi Motors

Gloednieuwe Outlander voor Voice-winnares Pleun
Touren van optreden naar optreden met gewonnen Mitsubishi

The voice of Holland-winnares Pleun is de trotse eigenaar van een nieuwe Mitsubishi Outlander. Afgelopen vrijdag was de finale van het zevende seizoen van het succesvolle tv-programma, waarvan Mitsubishi Motor Sales Nederland vanaf seizoen één partner is.

De 18-jarige zangeres Pleun Bierbooms won afgelopen weekend de finale van The voice of Holland (TVOH). Behalve het platencontract en de bokaal kreeg zij ook de sleutels van haar gloednieuwe Mitsubishi Outlander overhandigd.

Vandaag kreeg ze uitleg bij Mitsubishi Motors Nederland en rijdt zij weg in haar eigen Outlander. Pleun is nog niet in het bezit van haar rijbewijs. “Voorlopig zal ik op de passagiersstoel plaatsnemen, maar de Outlander is een extra stimulans om zo snel mogelijk mijn rijbewijs te halen, zodat ik zelf kan touren”, aldus de winnares van TVOH.

“Erg enthousiast en een meer dan tevreden winnares. Het is haar gegund en wij wensen haar succes en plezier met haar optredens en veel veilige kilometers in haar Outlander”, aldus Jacqueline Koopman, PR Manager Mitsubishi Motor Sales Nederland.

Mitsubishi Outlander
Pleun kan haar single ‘What Hurts The Most‘ laten klinken door de negen speakers van het Rockford Fosgate® premium soundsystem. De Outlander line-up start bij de 2.0 CVT Benzine 2WD vanaf € 33.900,- all-in rijklaar. Standaard heeft deze uitvoering een verbeterde CVT-automaat, vijf zitplaatsen en SDA. De 2.0 CVT zevenzitter is er vanaf € 36.900,-. Behalve twee extra zitplaatsen heeft deze versie onder andere 18-inch lichtmetalen velgen, SDA, led-kop en -mistlampen, Blind Spot Warning, Rear Cross Trafic Alert en parkeersensoren achter.

ClearTechnology

Mitsubishi Motors heeft een eigen blog, ClearTechnology; Als autofabrikant, investeren wij al jaren in duurzame mobiliteit. Wil je meer weten? Lees verder op het ClearTechnology blog.

Wij maken gebruik van cookies.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Als u hiermee akkoord gaat, klik dan op 'Accepteren'. Als u meer wilt weten over cookies en de wijze waarop Mitsubishi Motors informatie verzamelt, klik dan op 'Algemeen Privacy- en Cookiebeleid'.

Algemeen Privacy- en Cookiebeleid