Newsroom Mitsubishi Motors

Vier redenen om Mitsubishi Motors te bezoeken op de Autosalon van Genève
Mitsubishi Motors op Autosalon van Genève 2016

Vrijwel de gehele line-up van Mitsubishi Motors is onlangs vernieuwd. Uiteraard zijn alle modellen te zien op de Mitsubishi Motors-stand op de 86e Autosalon van Genève. Hier zijn nog eens vier redenen om een kijkje te nemen bij Mitsubishi Motors in hal 2.

 1. Het vervolg van een succesnummer
  Sinds 2010 verlieten maar liefst 900.000 exemplaren van de Mitsubishi ASX de showrooms. Het vervolg van dit succesnummer is te zien op de komende Autosalon van Genève. De grondig vernieuwde ASX is direct te herkennen aan de Dynamic Shield-designtaal van Mitsubishi. Ook is het interieur van de compacte crossover herzien.
 1. Twee opvallende studiemodellen
  Op basis van de L200 en ASX presenteert Mitsubishi Motors twee opvallende studiemodellen, gericht op stedelijke avonturiers. De L200 en ASX vallen op door hun oranje-met-grijze kleurstelling. Behalve van diverse speciale accessoires zijn de studiemodellen ook van speciale off-roadbanden voorzien.
 1. Een blik in de toekomst
  Mitsubishi Motors zette in de jaren zestig al zijn eerste stappen in de ontwikkeling van een elektrisch aangedreven auto. De Mitsubishi eX-concept is de nieuwste stap richting de 20/20-visie van de onderneming. Een van de doelstellingen daarvan is dat in het jaar 2020 elektrische auto’s 20 procent van de productie van Mitsubishi Motors vertegenwoordigen.
 1. Onderstel demonstreert elektrische aandrijving
  Op de stand van Mitsubishi Motors staat ook een onderstel van de Outlander PHEV. Dat demonstreert op eenvoudige wijze wat de voordelen van elektrische aandrijving zijn en hoe het werkt. Ook is er een display die laat zien hoe de accu in de auto stroom kan leveren aan de installatie thuis.

 Alle bijbehorende persberichten en beeldmateriaal zijn te vinden op http://www.2016-mitsubishi-motors.eu/. Deze site is live vanaf 1 maart 2016.

Mis de persconferentie niet
Benieuwd wat Mitsubishi Motors in petto heeft voor de komende tijd? De persconferentie vindt plaats op dinsdag 1 maart om 14:45 uur, op de Mitsubishi Motors-stand in hal 2.

Lees hier meer over de Mitsubishi eX Concept

ClearTechnology

Mitsubishi Motors heeft een eigen blog, ClearTechnology; Als autofabrikant, investeren wij al jaren in duurzame mobiliteit. Wil je meer weten? Lees verder op het ClearTechnology blog.

Wij maken gebruik van cookies.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Als u hiermee akkoord gaat, klik dan op 'Accepteren'. Als u meer wilt weten over cookies en de wijze waarop Mitsubishi Motors informatie verzamelt, klik dan op 'Algemeen Privacy- en Cookiebeleid'.

Algemeen Privacy- en Cookiebeleid