Newsroom Mitsubishi Motors

Mitsubishi Outlander PHEV nog niet uitverkocht

Gisteren heeft het RTL Nieuws per abuis in het item: ‘Run op hybride auto’s: ‘Dit is geen verkopen meer’, gemeld dat de Mitsubishi Outlander PHEV voor dit jaar zou zijn uitverkocht, dit is niet juist. Ofschoon de verkoop van deze populaire stekkerauto, die tot 31 december van dit jaar nog in de 7% bijtellingscategorie valt, bijzonder voorspoedig gaat, is van uitverkoop vooralsnog geen sprake.

Sinds de introductie van de nieuwste generatie Outlander PHEV in September zijn al meer dan 1.500 klantenorders genoteerd. Sommige uitvoeringen en kleuren beginnen schaars te worden,
maar er is nog voldoende voorraad beschikbaar om klanten de auto te kunnen leveren onder het huidige gunstige bijtelingstarief van 7%.

ClearTechnology

Mitsubishi Motors heeft een eigen blog, ClearTechnology; Als autofabrikant, investeren wij al jaren in duurzame mobiliteit. Wil je meer weten? Lees verder op het ClearTechnology blog.

Wij maken gebruik van cookies.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Als u hiermee akkoord gaat, klik dan op 'Accepteren'. Als u meer wilt weten over cookies en de wijze waarop Mitsubishi Motors informatie verzamelt, klik dan op 'Algemeen Privacy- en Cookiebeleid'.

Algemeen Privacy- en Cookiebeleid