Newsroom Mitsubishi Motors

Mitsubishi Motors op de 2015 Geneva Motor Show
Mitsubishi Motors op de 2015 Geneva Motor Show – Deel 1
Wereldpremière concept car - Een intentieverklaring

“Een toekomstgerichte houding : krachtig, snel en dynamisch “: het thema van de 85e Internationale Autosalon van Genève (www.salon-auto.ch) vormt een perfecte match met de stand van Mitsubishi Motors Corporation (MMC) en de wereldpremière van een geheel nieuwe concept car .

Deze opvallende concept car is een intentieverklaring voor de toekomstige richting van MMC; een krachtige belichaming van de volgende generatie 2WD plug-in hybride elektrische (PHEV) technologie, alsmede een gedurfd ontwerp. En dat allemaal verpakt in Mitsubishi Motors’ favoriete formaat van een SUV/crossover.

Een slimme combinatie van techniek (high-output elektrische motor), lage milieu-impact, dynamische wendbaarheid en smaakvol atletische design.

ClearTechnology

Mitsubishi Motors heeft een eigen blog, ClearTechnology; Als autofabrikant, investeren wij al jaren in duurzame mobiliteit. Wil je meer weten? Lees verder op het ClearTechnology blog.

Wij maken gebruik van cookies.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Als u hiermee akkoord gaat, klik dan op 'Accepteren'. Als u meer wilt weten over cookies en de wijze waarop Mitsubishi Motors informatie verzamelt, klik dan op 'Algemeen Privacy- en Cookiebeleid'.

Algemeen Privacy- en Cookiebeleid