Newsroom Mitsubishi Motors

Mitsubishi Motors start 2015 met 5 jaar fabrieksgarantie

Mitsubishi Motors geeft de uitstekende verkoopresultaten van het afgelopen jaar een impuls met de verlenging van de fabrieksgarantie. Alle nieuwe modellen – met uitzondering van de i-MiEV – worden per 1 januari 2015 geleverd inclusief vijf jaar fabrieksgarantie.

Mitsubishi Motors is vastberaden het verkoopsucces van 2014 (+28 % in Europa) door te trekken in 2015. Met de verlengde fabrieksgarantie wordt de concurrentiepositie extra versterkt.

Garantievoorwaarden
De verlengde fabrieksgarantie geldt voor de Mitsubishi’s Space Star, Lancer, ASX, Outlander, Pajero en L200. De eerste twee jaar zijn zonder kilometerbeperking, de resterende drie jaar met een beperking tot 100.000 kilometer. De termijn van vijf jaar geldt ook voor de lak en originele Mitsubishi-accessoires wanneer deze tezamen met de auto worden aangeschaft . Op de batterij en alle elektrische componenten van de Mitsubishi Outlander PHEV en van de volledig elektrisch aangedreven i-MiEV gold al een fabrieksgarantie van vijf jaar.

ClearTechnology

Mitsubishi Motors heeft een eigen blog, ClearTechnology; Als autofabrikant, investeren wij al jaren in duurzame mobiliteit. Wil je meer weten? Lees verder op het ClearTechnology blog.

Wij maken gebruik van cookies.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Als u hiermee akkoord gaat, klik dan op 'Accepteren'. Als u meer wilt weten over cookies en de wijze waarop Mitsubishi Motors informatie verzamelt, klik dan op 'Algemeen Privacy- en Cookiebeleid'.

Algemeen Privacy- en Cookiebeleid