Newsroom Mitsubishi Motors

Nieuwe naam voor de Mitsubishi Global Small

Door onverwachte last-minute problemen met de merkrechten van de naam Mirage in Europa, heeft Mitsubishi Motors Corporation (MMC) besloten om de Global Small een nieuwe naam te geven. Met per directe ingang zal de Global Small in Europa, Rusland en Oekraïne voortaan de naam Space Star dragen. Een bekende naam in Europa die synoniem staat voor: efficiency, interieur volume en gebruiksvriendelijkheid.

De naam Space Star sluit aan bij de indrukwekkende specificaties van de auto die met zijn compacte buitenmaten beschikt over een bovengemiddeld ruim interieur. Zo biedt deze Mitsubishi ruimte aan vijf personen en 235 liter bagage bij een wagenlengte van slechts 3710 mm. Dankzij een Cw-waarde van 0,27, een totaalgewicht van 845 kg en een volledig nieuw ontwikkelde driecilinder benzinemotor is het verbruik (vanaf 4 liter/100km) en de CO2-uitstoot (vanaf 92 gr/km) laag.

De Mitsubishi Space Star beschikt standaard over onder andere; stabiliteitscontrole, stuurbekrachtiging, ABS met EBD, een remassistent, noodstopsignaal, 6 airbags, een in ongelijke delen neerklapbare achterbank, een in hoogte verstelbaar stuurwiel en elektrisch bedienbare ramen vóór. De Mitsubishi Space Star  is leverbaar vanaf; € 8.790,- en verschijnt medio februari bij de Nederlandse dealers in de showroom.

Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V., Tamara Oostveen, PR & CRM Officer
Bovenkerkerweg 6-8, 1185 XE Amstelveen. Email: oostveen@mmsn.nl
Telefoon: 020-4056845, www.mitsubishi-motors.nl

ClearTechnology

Mitsubishi Motors heeft een eigen blog, ClearTechnology; Als autofabrikant, investeren wij al jaren in duurzame mobiliteit. Wil je meer weten? Lees verder op het ClearTechnology blog.

Wij maken gebruik van cookies.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Als u hiermee akkoord gaat, klik dan op 'Accepteren'. Als u meer wilt weten over cookies en de wijze waarop Mitsubishi Motors informatie verzamelt, klik dan op 'Algemeen Privacy- en Cookiebeleid'.

Algemeen Privacy- en Cookiebeleid