Newsroom Mitsubishi Motors

Nieuwe Mitsubishi Outlander & ASX
Een sterk koppel

Mitsubishi Motors introduceert de nieuwe generatie Outlander en de vernieuwde ASX op de Nederlandse markt. Een sterk koppel van zeer complete crossovers. Bovendien springen beide modellen zuinig om met brandstof en bedraagt de CO2-uitstoot van de zuinigste Outlander 2.2 DI-D diesel slechts 126 gr/100km.
Outlander
De Outlander is compleet vernieuwd, met een combinatie van strakke lijnen, een interieur met gevoerde bekleding, zachte materialen en zilveren/zwart glimmende accenten. De nieuwe Outlander biedt de keuze uit een 2.0 liter benzinemotor (110kw/150pk) of een 2.2 liter dieselmotor (110kw/150pk). Beide motoren zijn optioneel leverbaar met automatische transmissie en 4WD. De benzinemotor (B of C label) is verkrijgbaar als CVT-automaat, de dieselmotor (C label) met een zestraps automatische transmissie.

De benzinemotor biedt een maximaal trekgewicht van 1.600kg, de dieselmotor maximaal 2.000kg. Beide motoren zijn goed voor een zeer lage CO2-uitstoot. De nieuwe Outlander is verkrijgbaar in een drietal rijk uitgeruste uitvoeringen; de Intense, de Intense+ en de Instyle.

De Outlander is verkrijgbaar vanaf € 31.490,- en standaard uitgerust met onder andere; 16-inch lichtmetalen velgen, dual-zone climate control, active stability en traction control (ASTC), 7 airbags, bluetooth carkit, cruise control, radio met cd/mp3 speler en 6 speakers, lederen stuurwiel met bediening, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, regensensor, automatisch inschakelende verlichting, parkeersensoren achter, mistlampen vóór, elektrisch verstelbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels en een multi-mode keyless entry systeem.
ASX
De ASX heeft een nieuw vormgegeven front en achterbumper, nieuwe stoffen in het interieur, nieuwe chromen accenten op beide voorportieren en een nieuw ontworpen middenconsole. Daarnaast zorgt de gewijzigde Multi-link wielophanging achter, voor een beter weggedrag en meer rijcomfort.

De vernieuwde ASX is leverbaar vanaf € 22.790, – (per 1/10  in vier zeer complete uitrustingsniveaus met een 1.6 benzinemotor (B-label) of een 1.8 Di-D dieselmotor (D-label). Beide motoren zijn voorzien met het Auto stop & Go systeem. Standaard wordt de nieuwe ASX geleverd met o.a. Airconditioning, radio cd/mp3 speler met 4 speakers, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, Multi-mode keyless entry systeem, banden reparatieset, elektrisch bedienbare ramen, 5 airbags, Hill Start Assist, Emergency Stop Stop Signal Systeem, ABS met elektronische remkrachtverdeling, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels.

Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V., Tamara Oostveen, PR & CRM Officer
Bovenkerkerweg 6-8, 1185 XE Amstelveen. Email: oostveen@mmsn.nl
Telefoon: 020-4056845, www.mitsubishi-motors.nl

ClearTechnology

Mitsubishi Motors heeft een eigen blog, ClearTechnology; Als autofabrikant, investeren wij al jaren in duurzame mobiliteit. Wil je meer weten? Lees verder op het ClearTechnology blog.

Wij maken gebruik van cookies.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Als u hiermee akkoord gaat, klik dan op 'Accepteren'. Als u meer wilt weten over cookies en de wijze waarop Mitsubishi Motors informatie verzamelt, klik dan op 'Algemeen Privacy- en Cookiebeleid'.

Algemeen Privacy- en Cookiebeleid