Newsroom Mitsubishi Motors

Nieuwe aantrekkelijke prijs voor de Mitsubishi i-MiEV

Met onmiddellijke ingang is de volledig elektrische Mitsubishi i-MiEV nu verkrijgbaar vanaf €27.990 incl. BTW (BPM vrij). Deze nieuwe scherpe prijsstelling wordt  mogelijk gemaakt door schaalvoordelen in de productie van de batterij.

Onveranderd blijft de uitrusting van de Mitsubishi i-MiEV met veel efficiënte en praktische oplossingen. De Mitsubishi i-MiEV is standaard voorzien van onder meer elektrisch bedienbare ramen en (verwarmbare) buitenspiegels, centrale deurvergrendeling, radio met cd-speler inclusief USB aansluiting, 6 airbags, in delen neerklapbare achterbank, lederen bekleed stuurwiel en pookknop, privacy glass, LED achterlichten, een in hoogte verstelbare bestuurderstoel en de MiEV afstandbediening.

MiEV afstandbediening
Met de MiEV afstandbediening kan voor vertrek en op afstand het climate control systeem ingeschakeld worden om een aangename binnentemperatuur in de auto te creëren. Dit bespaart energie die voor de rit zelf gebruikt kan worden. Een timerfunctie op de afstandbediening maakt het mogelijk om het tijdstip van het opladen te beïnvloeden (bijv. tegen lagere avond/nacht elektriciteitstarieven). Met de batterijniveau indicator op de afstandbediening kan de laadstatus van de batterijen gecontroleerd worden.

Waarschuwingsysteem voor voetgangers
Nieuw is het akoestische waarschuwingssysteem AVAS (Approaching Vehicle Audible System) waardoor voorbijgangers middels een zacht zoemend geluid worden gewaarschuwd voor het aankomende (normaliter) stille voertuig. De ingebouwde luidsprekers in de voorbumper kunnen indien gewenst worden uitgeschakeld.

De opvallende en compacte Mitsubishi i-MiEV beschikt over een elektrische motor met 49 kW/67 pk, heeft een topsnelheid van 130km/u en een actieradius van maximaal 150 kilometer. De lithium-ion batterij kan volledig worden opgeladen in een tijdsbestek van acht uur of voor 80% binnen 30 minuten via een speciaal snellaadstation.

Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V.  – Tamara Oostveen – PR & CRM Officer
Bovenkerkerweg 6-8 – 1185 XE – Amstelveen – Email: oostveen@mmsn.nl
Telefoon: 020-4056845 – www.mitsubishi-motors.nl

ClearTechnology

Mitsubishi Motors heeft een eigen blog, ClearTechnology; Als autofabrikant, investeren wij al jaren in duurzame mobiliteit. Wil je meer weten? Lees verder op het ClearTechnology blog.

Wij maken gebruik van cookies.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Als u hiermee akkoord gaat, klik dan op 'Accepteren'. Als u meer wilt weten over cookies en de wijze waarop Mitsubishi Motors informatie verzamelt, klik dan op 'Algemeen Privacy- en Cookiebeleid'.

Algemeen Privacy- en Cookiebeleid