Newsroom Mitsubishi Motors

Nieuwe President & CEO voor Mitsubishi Motors Europe B.V.
Tomohisa Nishina

Per 1 april 2012 is Tomohisa Nishina de nieuwe President & CEO van Mitsubishi Motors Europe B.V. (MME) Deze doorgewinterde internationale executive, is al ruim drieëndertig jaar werkzaam bij Mitsubishi Motors en heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van supply chain management, logistieke planning en uitvoerende operaties.

Tomohisa Nishina streeft ernaar om MME’s momentum* in de huidige depressieve Europese markt te behouden. Daarnaast houdt hij toezicht op de introductie van een nieuw en groener Mitsubishi Motors in Europa (ruim 34 landen), met de komst van een nieuwe reeks innovatieve voertuigen zoals; de nieuwe generatie Outlander, de compacte en lage emissie uitstotende Global Small  en de nieuwe Outlander P-HEV (2013), een plug-in hybride met een CO2-uitstoot van minder dan 50 g/km.

Na twee jaar werkzaam te zijn geweest als CEO en President van Mitsubishi Motors Europe B.V. (MME) is Akinori Nakanishi nu benoemd tot Corporate General Manager van de Noord-Amerikaanse divisie op het hoofdkantoor van Mitsubishi Motors in Tokyo. In deze twee jaar is hij er in geslaagd om de activiteiten van Mitsubishi Motors Europe, zoals de lancering van de populaire ASX compact crossover, succesvol door de onrust van de financiële crisis te sturen.

* CY11: MME Verkoop: + 7% volume

Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V., Tamara Oostveen, PR & CRM Officer
Bovenkerkerweg 6-8, 1185 XE Amstelveen. Email: oostveen@mmsn.nl
Telefoon: 020-4056845,www.mitsubishi-motors.nl

ClearTechnology

Mitsubishi Motors heeft een eigen blog, ClearTechnology; Als autofabrikant, investeren wij al jaren in duurzame mobiliteit. Wil je meer weten? Lees verder op het ClearTechnology blog.

Wij maken gebruik van cookies.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Als u hiermee akkoord gaat, klik dan op 'Accepteren'. Als u meer wilt weten over cookies en de wijze waarop Mitsubishi Motors informatie verzamelt, klik dan op 'Algemeen Privacy- en Cookiebeleid'.

Algemeen Privacy- en Cookiebeleid