Newsroom Mitsubishi Motors

Mitsubishi lanceert online game

Op 7 oktober lanceerde Mitsubishi Motors in samenwerking met The voice of Holland (TVOH), een interactieve online game “The Mitsubishi Battle”, op het vernieuwde online platform www.thevoiceofholland.com

Het tweede seizoen van The voice of Holland heeft inmiddels een vliegende start gemaakt met maar liefst 3,3 miljoen kijkers. Vorig jaar won Ben Saunders naast zijn platencontract een gloednieuwe Mitsubishi ASX, en ook nu maken de talenten kans op deze slimme, energieke en moderne auto. Mitsubishi Motor Sales Nederland gaat nu in samenwerking met het programma nog een stapje verder.

The voice of Holland staat bekend om de verrassende interactie tussen de kijkers en het programma via diverse media (tv, online en mobiel). Op de website van The voice of Holland is sinds 7 oktober “The Mitsubishi Battle” van start gegaan. Een interactieve online game waarbij kijkers tegen elkaar kunnen racen in een TVOH omgeving. Deze online battle duurt vier weken. Iedere week wordt er 1 weekwinnaar bekend gemaakt.

Ronde 1: 07 oktober tot 14 oktober  1 weekwinnaar
Ronde 2: 14 oktober tot 21 oktober  1 weekwinnaar
Ronde 3: 21 oktober tot 28 oktober  1 weekwinnaar
Ronde 4: 28 oktober tot 4 november  1 weekwinnaar

De uiteindelijke 4 winnaars zullen doorgaan naar de offline “Mitsubishi Battle”, waar de winnaars strijden om een geweldig tweepersoons weekend naar Londen en tickets voor the finale van The Voice UK. Wat de offline “Mitsubishi Battle” precies inhoudt; dat blijft nog even geheim. The V Reporters zullen hiervan in ieder geval uitgebreid verslag doen op de TVOH website.

Speel “The Mitsubishi Battle” nu op: www.thevoiceofholland.com/tvoh-specials/the-mitsubishi-battle/

www.mitsubishi-motors.nl

ClearTechnology

Mitsubishi Motors heeft een eigen blog, ClearTechnology; Als autofabrikant, investeren wij al jaren in duurzame mobiliteit. Wil je meer weten? Lees verder op het ClearTechnology blog.

Wij maken gebruik van cookies.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Als u hiermee akkoord gaat, klik dan op 'Accepteren'. Als u meer wilt weten over cookies en de wijze waarop Mitsubishi Motors informatie verzamelt, klik dan op 'Algemeen Privacy- en Cookiebeleid'.

Algemeen Privacy- en Cookiebeleid